VESTI
     
 
Ujedinjeni sindikati Srbije (USS) održali sednicu Glavnog odbora. Centralne teme , izveštaj o radu i plan rada za naredni period.
Ujedinjeni sindikati Srbije održali glavni odbor




Beograd, 25.05.2023.

Tradicionalno domaćin sednice Glavnog odbora Ujedinjenih sindikata Srbije je bio Zavod za zaštitu zdravlja radnika Železnica Srbije.

Izveštaj o radu u proteklom periodu je prezentovala Ana Kojić predsednica Ujedinjenih sindikata Srbije i članovi Glavnog odbora pojedinačno. Jedinstven zaključak je da sindikati deluju u izuzetno složenim okolnostima, da članovi sindikata pokazuju nepoverenje u uticaj i moć sindikata, da se sve teže živi i da postoje različita gledišta zaposlenih u javnom i privatnom sektoru. USS će uložiti dodatan napor da se članstvo animira i uzme učešće u aktivnostima koje se planiraju do kraja kalendarske godine.

Izveštaj Nadzornog odbora je usvojen, finansije stabilne ali nedovoljne za ozbiljnije aktivnosti. Stiče se utisak da smo u vremenu kada glava treba da ostane iznad vode.

Istaknuta je neophodnost bolje saradnje i kontakte unutar članica USS i podrška sindikatima koji sprovode akcije u svojim sektorima.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"