VESTI
     
 
U fabrici Aptiv mobility services u Novom Sadu održan sastanak poslovodstva i Industrijskog sindikata Aptiv mobility services. Razrešiti prethodna sporna pitanja , uspostaviti komunikaciju sa posvećenošću na dobrobit fabrike i radnika.
Sastanak Industrijskog sindikata Srbije u Aptivu Novi Sad




Novi Sad, 20.04.2023.
Sastanak predstavnika Industrijskog sindikata Srbije sa predstavnicima poslodavca u prostorijama Aptiva u prisustvu Nataše Stamenković direktora za ljudske resurse i njenih saradnika dok su predstavnici Industrijskog sindikata Srbije bili odbor Industrijskog sindikata Aptiv mobility services i predsednik Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić.
Izvršena je analiza dosadašnjih odnosa sindikata i poslodavca te dogovorene aktivnosti oko prevazilaženja neželjenih situacija koje narušavaju pokušaje građenja partnerskih odnosa Aptiva i Industrijskog sindikata Srbije.
Aptiv daje punu podršku radu i postojanju Industrijskog sindikata Aptiv mobility services uz uslov da se poštuje red, tačnije zakoni koji dotačinju odnose poslodavca i sindikata.
Razmatrane su mogućnosti zajedničkih aktivnosti, dogovoreno je uspostavljanje efikasne komunikacije sindikata sa poslodavcem te potvrđene razlike u modalitetu odbijanja sindikalne članarine članovima Industrijskog sindikata Srbije u Aptivu.
To će biti prevaziđeno uključenjem Agencije za mirno rešavanje radnih sporova Republike Srbije.
 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"