VESTI
     
 
LINGLONG kontinuirano obespravljuje radnike, strane i domaće. Industrijski sindikat LINGLONG već platio cenu osnivanja otkazom predsednika sindikata. Agencija za mirno rešavanje radnih sporova nemoćna u pokušaju posredovanja i mirenja. Industrijski sindikat Srbije traži sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
LINGLONG nastavlja sa obespravljivanjem sindikata i radnika




Zrenjanin, 27.02.2023.

Dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić hvali LINGLONG ističući da se saradnja odvija na „ međusobnom poverenju i uvažavanju“ LINGLONG to uvažavanje demonstrira zabranom sindikalnog rada i delovanja sindikata, članovima sindikata se preti a predsednik Industrijskog sindikata LINGLONG Kondan Dalin je sindikalni aktivizam platio otkazom.

Pokušaji da se sa poslodavcem razgovara su bezuspešni a uključivanje Anencije za mirno rešavanje radnih sporova je rezultiralo da poslodavac ne odgovara na dopise Agencije. Tako LINGLONG uvažava i poštuje institucije Srbije i naše zakone.

Predstavnici LINGLONG su predsedniku Vučiću najavili otvaranje fabrike na proleće a i novi pogon koji se gradi.



Industrijski sindikat Srbije je predsedniku Vučiću uputio dopis sa zahtevom da primi predstavnike Industrijskog sindikata Srbije kako bi mu predočili tamnu stranu LINGLONG-a sa ciljem da svi poštujemo zakone Srbije pa i LINGLONG.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"