VESTI
     
 
„Magna Seating“ nastavlja zlostavljanje predsednika Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Bogdana Stojkovića. Vođa „bande“ generalni direktor Michael Koller. Nacističke metode obračuna sa sindikatima.
Magna Banda




Odžaci, 15.12.2021.

„Magna Seating“ banda, predvođena gen. direktorom Michaelom Kollerom je 15.12.2021. upala, nenajavljeno u kancelariju Industrijskog sindikata „Magna Seating“ i po drugi put izvršila zlostavljanje predsednika Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Bodana Stojkovića.

Pored Kollera u prepadu su učestvovali Hans Rauch-direktor „Magna Seating“ Odžaci, Izabela Šerić-sekretarica gen. direktora, Jelena Aleksić HR služba i jedan mračni lik koji stoji, ćuti i preteći gleda.

Upad i maltretiranje su usledili nakon poziva Kollera koji se desio 14.12.2021. godine u kasnim večernjim satima. Kolega Stojković se izvinio i zbog zauzetosti kao i kasnog javljanja predložio da se sastanak organizuje 16.12.2021. u „Magna Seating“ kao i da sastanku prisustvuje predsednik Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić.

Nakon toga je usledio preteći poziv sekretarice gen. direktora Kollera Izabele Šerić koja je zahtevala da Bogdan hitno dođe na sastanak. Sekretarica je zamoljena od strane predsednika Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Bogdana Stojkovića da to stavi na papir ali je ona to odbila. Nakon toga je usledio banditski prepad, pretnje, zastrašivanje, povišen ton i onemogućavanje Bogdanu da izađe van kancelarije.

Bogdan je kontaktirao Hot-line „Magna International“ i uputio Prijavu za zlostavljanje HR Menadžeru Aleksandru Popoviću, koji je jedini ovlašćen da komunicira sa Industrijskim sindikatom Srbije i Industrijskim sindikatom „Magna Seating“. Ovo je važilo dok Koller nije napravio prepad i nasilno bez poziva upao u kancelariju Industrijskog sindikata „Magna Seating“. Hot-line „Magna International“ juče nije bila u funkciji. Bogdan je desetak puta pokušavao da ostvari kontakt ali sem lepe muzike niko se drugi nije javljao.

Koller ponovo oživljava nacističke metode obračuna sa sindikatima, Industrijski sindikat Srbije i Dragan Matić su mu ranije ukazali na to, on očigledno nije razumeo poruku i pojašnjenje koje je dobio o nacizmu u Nemačkoj ili mu ne odgovara da sebe vidi u progonu iza koga stoji i „Magna International“.



ZAŠTO Magna to dozvoljava i kada će početi da dosledno poštuje ljudska, radnička i sindikalna prava?

BANDITIZAM – razbojničko delovanje ili nasilničko ponašanje pojedinih skupina (bande, gangovi), zločinačka, razbojnička aktivnost pojedinaca ili skupina.

Hrvatska enciklopedija, Leksikografki zavod „Miroslav Krleža“ 2021. godina

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"