VESTI
     
 
Plaćeno odsustvo 100%! Gde to ima? U „Magna Seating“ Odžaci. Ispoštovani zahtevi Industrijskog sindikata Srbije.
U „Magna Seating“ plaćeno odsustvo 100%




Odžaci, 25.10.2021.

     Kao što je i najavljeno na redovnom mesečnom sastanku Industrijskog sindikata Srbije (ISS) sa poslovodnim rukovodstvom „Magna Seating“, poslodavac se na zboru obrati radnicima i sindikatu sa sjajnom vešću.

     Radnicima se obratio Majkl Koler gen. direktor rekavši; „ Svi radnici koji budu poslati na plaćeno odsustvo će primiti 100% zaradu!“ Vau!! I sindikat je ostao zatečen ovom sjajnom vešću, naročito što dolazi od Majkla Kolera, koji je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema ISS. Bravo Koler, hvala Magni!.

     Nakon ove „bezobrazne“ ponude ISS će kao što je i obećao na mesečnom sastanku, obustaviti započete aktivnosti utuženja poslodavca zbog nezakonitih rešenja o godišnjem odmoru a neće ni kontaktirati Inspekciju rada. Dobro je da sadašnje rukovodstvo sluša glas ISS, u protekom periodu je bilo previše sukoba i ličnih konfrontacija.

     ISS će o ovoj sjajnoj vesti obavestiti IndustriAll Evrope, IndustriAll Global, Radnička veća „Magne“ kao i Mendy Stoeckel HR direktoru Evropa –Azija Pacifik. Ovakav odnos poslodavca i ukazano poštovanje prema Industrijskom sindikatu Srbije predstavlja dobar uvod u potpisivanje Kolektivnog ugovora koje je zakazano za 1. novembar 2021. godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"