VESTI
     
 
Održan Odbor Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Odžaci. Nov saziv Odbora rešen da ojača sa brojem članova sindikata. Rezervisanost ka dobrim namerama poslodavca.
Industrijski sindikat „Magna Seating“ Odžaci ponovo radi




Odžaci, 22.04.2021.

Odbor IS „ Magna Seating“ održao je svoju prvu sednicu u novom sazivu članova Odbora i novim predsednikom Bogdanom Stojkovićem.

Sednici su prisustvovali i predsednik ISS dragan matić i regionalni poverenik ISS za Vojvodinu Dragan Grozdanović. Ovo je prva sednica Odbora sindikata nakon godinu dana zabrane rada IS „Magna Seating“ i izbacivanja sa posla predsednika IS „Magna Seating“ Dalibora Antanasijevića.



Industrijski sindikat Srbije se nada da se potpisivanjem Ugovora između ISS i „Magna Seating“ ugovorene strane okreću dijalogu i međusobnom uvažavanju i poštovanju. Većina članova Odbora je vrlo rezervisana prema ponašanju „Magna Seating“ ali su voljni da u novim odnosima damo šansu razumu i dobroj volji na koju se obe strane pozivaju.



Ugovor obavezuje potpisnike da ga poštuju i sprovode. Prisustvo sindikata u kompaniji, ponovni rad kancelarije sindikata i svakodnevno prisustvo predsednika Bogdana Stojkovića rezultiralo je pristupanjem starih-novih članova sindikata a članovi Odbora su uvereni da će sindikat ojačati i biti spreman za Ugovorom obavezujući nastavak Kolektivnog pregovaranja.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"