VESTI
     
 
Kolektivni ugovor u „Greiner Packaging“ Odžaci, kao novogodišnji poklon rukovodstva sindikata. „Greiner Packaging“ se dokazao kao društveno i socijalno odgovorna kompanija.
Kolektivni ugovor u „Greiner Packaging“




Odžaci, 27.11.2020.

Da vreme pandemije nije „strašno sudilište“ najbolje pokazuje potpisani Kolektivni ugovor u „Greiner Packaging“ Odžaci od strane direktora Dragoslava Marića i predsednika Industrijskog sindikata „Greiner Packaging“ Miodraga Jovanovića.

Sam proces pregovaranja je otežala pandemija koja je uslovila da se pregovori vode uz poštovanje mera zaštite i prevencije propisanih od strane Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba.

Međusobno razumevanje i uspostavljeno poverenje između socijalnih partnera rezultiralo je sadržajem Kolektivnog ugovora koji u značajnom delu obezbeđuje veća prava radnika u odnosu na odredbe zakona ali oslikava i mogućnosti koje kompanija u ovom trenutku ima.

Ovaj Kolektivni ugovor zasigurno garantuje održivost radnih mesta, stabilnost „Greinera“ u narednom periodu a uspostavljeni su kvalitetniji kanali komunikacije između poslovodstva, sindikata i radnika.

Ovo je značajan iskorak kako za sindikat tako i za poslovodstvo „Greiner“a koje „Greiner“ svrstava u vrh društveno i socijalno odgovornih kompanija. Radnici su za nastupajuće praznike dobili poklon koji će trajati naredne tri godine kolika je i važnost potpisanog Kolektivnog ugovora.



 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"