VESTI
     
 
Sastanak rukovodstva Industrijskog sindikata „Magna Seating“-Odžaci sa predsednikom Industrijskog sindikata Srbije (ISS) Draganom Matićem i regionalnim poverenikom Draganom Grozdanovićem. Novi početak kao novi izazov za ISS u „Magna Seating“. Uskoro pregovori o rešavanju prisutnih problema.
Novi početak za IS „Magna Seating“




Odžaci, 20.11.2020.
Višemesečna nemogućnost da se održi „normalan“ sastanak poverenika IS „Magna Seating“ i rukovodstva ISS uzrokovan pandemijom je prevaziđen, sastankom koji je održan u Odžacima uz poštovanje svih mera i ograničenja propisanih od strane Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba.
Iz bezbednosnih i zdravstvenih razloga sastanak je održan van sedišta poslodavca, koji je za tu priliku obezbedio adekvatan prostor a učesnicima sastanka iz „Magna Seating“ su shodno zakonu obezbeđeni uslovi (slobodni sati) za prisustvo sindikalnom sastanku. Izveštaj o trenutnom stanju u „Magna Seating“ i aktivnostima sindikata i poslodavca je podneo Dalibor Antanasijević, predsednik IS „Magna Seating“ kao i članovi odbora Bogdan Stojković, Branka Grgić i Daliborka Usković.
Predsednik ISS Dragan Matić i regionalni povrerenik Dragan Grozdanović su izneli događanja na internacionalnom nivou koja se sprovode u cilju rešavanja problema na relaciji ISS i “Magna Seating“ a sa ciljem normalizacije narušenih odnosa. Rešenje se vidi u razumnim pregovorima koje obe strane vide kao jedino moguće i održivo rešenje.
Odbor IS „Magna Seating“ je takođe zauzeo stav o neophodnosti izbora predsednika IS „Magna Seating“ do okončanja sudskog spora koji se vodi a u vezi otkaza Daliboru Antanasijeviću aktuelnom predsedniku IS“Magna Seating“. O izboru novog predsednika-predsednice odbor će odlučivati nakon konsultacija koje će Dalibor obaviti u narednim danima sa članovima Odbora IS „Magna Seating“.
 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"