VESTI
     
 
U Francuskom kulurnom centru u Beogradu je održana promocija knjige dr Maria Reljanovića, “Aletrnativno radon zakonodavstvo“. Štampanje publikacije je podržao Fond Roza Luksemburg .
Aletrnativno radno zakonodavstvo




Beograd, 18.09.2019.

Uz podršku Fonda Roze Luksemburg, u Beogradu je održana promocija knjige dr Maria Reljanovića, „Aletrnativno radno zakonodavstvo“.

Dr Reljanović je u ovoj knjizi analizirao probleme u radnom zakonodavstvu i ponudio rešenja za bolji model uređivanja radnih odnosa. Obrađuje posebno sve zakone u oblasti rada,njihovu primenu i kršenje, individualna i kolektivna prava zaposlenih, šrtajk, kolektivno pregovaranje i sindikate. Ova veoma upotrebljiva knjiga između ostalog nudi rešenje za brojne probleme u oblasti radnih odnosa.



Recenzenti su bili dr Bojan Mrdaljević sa Univerziteta u Kragujevcu i Prof dr Zoran Stojiljković predsednik UGS“Nezavisnost“ koji je istakao da alternativno radno zakonodavstvo nije moguće bez demokratskog političkog dizajna, nepostojanja sindikalnog zajedništva i strategije sindikata.

Na ovoj promociji je za novembar najavljeno i štampanje priručnika za sindikate i funkcionere sindikata koji bi omogućio informisanje i lakše bavljenje sindikalnim temama.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"