VESTI
     
 
Novogodišnja i Božićna čestitka





Predstojeći praznici donose ushićenje ali mnogi od nas sa zabrinutošću gledajuu u dane iza nas i dane ispred nas. Industrijski sindikat Srbije je predano i odgovorno radio u 2018. godini nastojeći da budemo od koristi svojim članovima i društvu.

Da li smo uspeli u toj nameri?

Kao što smo i obećali u novogodišnjoj i Božićnoj čestitci iz 2017. godine nismo se uzdali u sreću i jalova nadanja, već smo radili i uspeli da značajno uvećamo članstvo , osnažimo postojeće Kolektivne ugovorea potpisali smo i nove. Tu nije kraj.

Imamo ambiciozne planove za 2019. godinu a da bi u tome uspeli, neophodno je značajnije angažovanje svih naših članova. U teškim vremenima ne sme biti malodušnosti i predaha, nastavimo kao i do sada, da gradimo jednu novu sliku o sindikalnom pokretu u Srbiji nadajući se da drugi sindikati u tom našem nastojanju ne vide opasnost po svoje pozicije.

Mi smo verujući sindikat, verujemo u sebe, u radništvo Srbije i građane ma kako se oni politički izjašnjavali. Razum će pobediti, naši potomci zaslužuju da svojim radom i delima poboljšamo i menjamo Srbiju. Za bolji život, uspehe, zdravlje, perspektivnu budućnost se vredi žrtvovati i raditi, tako misle i rade članovi Industrijskog sindikata Srbije.

Našim potomcima, članovima Industrijskog sindikata Srbije i građanima Srbije Industrijski sindikat Srbije želi sreću i radnu 2019. godinu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"