VESTI

Održani izbori za rukovodstvo Industrijskog sindikata Prvi partizan Užice (IS PPU). Obeleženo 90 godina postojanja i rada PPU.
90 godina rada „Prvog partizana“ u Užicu i sindikalni izbori

Užice, 26.11.2018.

„Prvi partizan“ Užice je obeležio 90 godina uspešnog rada i postojanja sa vizijom razvoja u 21 veku.

Novi pogoni i najsavremenija oprema će omogućiti da PPU nastavi sa plasmanom svojih proizvoda u 90 država sveta i 95 miliona dolara prometa iz 2018. god. U fabrici radi 1650 radnika proizvodeći preko 300 miliona jedinica proizvoda.

Dugogodišnji direktor PPU i jedan od najuspešnijih evropskih menadžera Dobrosav Andrić je najavio nova zapošljavanja u modernim i bezbednim halama sa tehnologijom koja je dostojna Četvrte industrijske revolucije.

U vreme jubileja u IS PPU su održavani i izbori za rukovodstvo sindikata a „prva petorka“ IS PPU izgleda ovako: Zoran Tomanović- stari, novi predsednik, Panić ljubiša, Vidaković Božidar i Selaković Saša potpredsednici i Perišić Dragan sekretar. Ovo su kolege koje će u narednih pet godina rukovoditi IS PPU.