VESTI
     
 
Održana Skupština Industrijskog sindikata „Magna Seating“ d.o.o. Odžaci. Do kraja godine reprezentativnost i pregovori o kolektivnom ugovoru.
Industrijski sindikat „Magna Seating“ d.o.o.




Odžaci,20.11.2018.

Skupština Industrijskog sindikata „Magna Seating“ je održana u okviru kompanije uz prisustvo 21 delegata od 23 pozvana.

Skupštini su prisustvovali i Dragan Matić predsednik Industrijskog sindikata Srbije (ISS), potpredsednik Nebojša Savić i poverenik ISS za Vojvodinu Dragan Grozdanović. Skupština je usvojila okvirni Program rada, Izveštaj o dosadašnjem radu a izabrano je i rukovodstvo sindikata.

Za predsednika je izabran Dalibor Antanasijević, potpredsednik je Željko Stanimirović a koleginica Tijana Tešić je izabrana za izvršnog sekretara IS „Magna Seating“.



U kompaniji radi 1.500 radnika od čega je 200 pristupilo IS „Magna seating“ a za očekivati je da će do kraja nedelje sindikat ispuniti uslov (225) za reprezentativnost.



Izvršivši uvid u ugovore o radu zaposlenih i prikupivši informacije o stanju u fabrici ISS je pripremio predlog Kolektivnog ugovora koji će predati poslodavcu nakon utvrđene reprezentativnosti.



„Magna“ u Odžacima posluje već 6 godina, bavi se proizvodnjom auto presvalaka za više modela BMW, Mercedes, Reno,AUDI, FORD Škodu.

„Magna“ je multinacionalna kompanija sa sedištem u Kanadi, imaju pogone širom sveta a pogon u Odžacima je najmnogoljudniji.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"