VESTI
     
 
ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА КСС




     Редовна годишња седница Скупштине Конфедерације слободних синдиката, одржана је у среду, 16. маја 2018. године, у Београду, у сали Студентског дома "Карабурма".

     У пријатном амбијенту и радној атмосфери, присутни делегати су упознати са радом Конфедерације у 2017-тој години путем опширног и садржајног извештаја, изнетог од стране Ивице Цветановића, Председника Конфедерације. План активности се по садржају није битно разликовао од претходног, јер је настављена политика доношења нових закона којима се смањују радничка права. У конструктивној дискусији је учествовало више делегата и изнете су бројне похвале али и самокритике.



     Подржана је дискусија да је Конфедерација, као део цивилног друштва, била и да ће остати корективни фактор свакој власти у борби за права и бољи живот радника у Србији.

     Након усвајања извештаја Надзорног одбора о пословању, годишњег финансијског извештаја и финансијског плана за 2018. годину, извршена је верификација пријема нових синдиката. Нове чланице Конфедерације су:



  • Нови синдикат комуналаца Београда;

  • Синдикат радника "Ground operations ANT";

  • Синдикат музичара џеза, забавне и рок музике Србије;

  • Синдикат текстилних радника Рингелсан-а;

  • Слободни музејски синдикат Лесковац.


     У прилогу можете да погледате фотографије са Скупштине Конфедерације, као и извештај о раду Конфедерације слободних синдиката за 2017 годину и план активности за 2018. годину.

Извештај о раду Конфедерације слободних синдиката за 2017. »

План активности за 2018. годину »

Погледајте фотографије »

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"