VESTI
     
 
Korčula domaćin srortskih sindikalnih igara istočne Srbije. Preko 200 učesnika iz dvanaest sindikata. Industrijski sindikat RTB (IS RTB) Bor osvojio pregršt pehara i medalja.
Sportske sindikalne igre istočne Srbije




Korčula,20.-25.septembar 2017.

Po drugi put radnici, članovi sindikata istočne Srbije biraju Korčulu (Hrvatska) za domaćina svojih sportsko sindikalnih takmičenja.



„Više od 200 učesnika sportskih igara radnika istočne Srbije je sa pet autobusa uživalo u gostoprimstvu domaćina a posle celodnevnih takmičenja se pevalo i igralo uz orkestar koji je obezbeđen od strane domaćina a koji je svirao bogat repertoar pesama i kola iz Srbije.



Dvesta učesnika iz dvanaest sindikata se takmičilo u pikadu, stonom tenisu, malom fudbalu i basketu. Članovi IS RTB Bor i IS RB Majdanpek su osvojili 10 pehara u pikadu za žene prva tri mesta, stonom tenisu dva pehara, dva u malom fudbalu dok su basketaši osvojili tri medalje“ kaže Mladen Ursulović predsednik IS RTB Bor.



Učesnike je poslužilo i lepo vreme pa je bilo i kupanja a pojedinci su uživali u vožnji brodicama koje su često bile pred potapanjem. Sve u svemu, bilo je to divno druženje koje se nastavlja i dogodine.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"