VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije (ISS) održao sednicu Predsedništva. Rast članstva i novi projekti u 2017. godini. Sednica Glavnog odbora ISS u aprilu.
Rast članstva Industrijskog sindikata Srbije




Beograd, 11.03.2017.

Industrijski sindikat Srbije održao prvu sednicu Predsedništva nakon II Kongresa u novom sazivu.

Izveštaj o radu podneo Dragan Matić, predsednik Industrijskog sindikata Srbije. „ISS će u 2017. godini učestvovati u nekoliko međunarodnih projekata, nastavljamo da se za srpske uslove bavimo neuobičajenim temama: industrijalizacijom, zelenim tehnologijama, cirkularnom ekonomijom, digitalizacijom,.. Nastavljamo borbu za dobar Zakon o agencijskom zapošljavanju. Imamo odličnu saradnju sa IndustriAll Evropa i IndustriAll Global čije smo članice i od kojih dobijamo podršku i informacije o globalnim dešavanjima.“ istakao je Matić.



Kraj 2016. godine i početak 2017. godine je ISS doneo i nove organizacije a taj trend će biti nastavljen i tokom 2017. godine. Za ISS je posebno važno otvaranje Poglavlja 20- mala i srednja preduzeća i industrijske politike. Ta činjenica je rezultirala obraćanjem ministru privrede Goranu Kneževiću sa zahtevom za sastanak.



Pristupanje ISS, Konfederaciji slobodnih sindikata (KSS) omogućilo je da budemo uključeni u događanja koji su značajni za nas kao industrijski sindikat. To će biti posebno naznačeno kada KSS budeo uključena u rad Socijalno-ekonomskog saveta.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"