VESTI
     
 
Borbu radnika „Interleminda“ Leskovac predstavlja Saša Milenković- Rupica. Ima li pravde za radnike? Koga štiti država, lopove ili radnike?
Rupica protiv svih




Leskovac, 07.03.2017.

Slučaj „Interleminda“ je poznat javnosti Srbije već duže od 5 godina. Toliko traje agonija radnika koji su „Interlemind“ stvorili, da bi jedan bugarski tajkun Valentin Zaharijev na nezakonit i sraman način oduzeo višedecenijski trud i znoj.

Nažalost u toj kriminalnoj aktivnosti učešće su uzeli pojedini rukovodioci „Interleminda“, radnici, sindikalci, predstavnici lokalne samouprave a od pre nekog vremena i predstavnici izvršne vlasti.

Ovog pisanja ne bi ni bilo da ne postoji jedan čovek, radnik „Interleminda“, sindikalista, Leskovčanin od glave do pete Saša Milenković Rupica. Mnogi Leskovčani i ne znaju ko je Saša Milenković ali kada kažete Rupica, e to je druga priča. Njegova borba i borba mnogih bivših radnika „Interleminda“ koji je u stečaju već 3 godine je došla do najviših pravosudnih instanci a o slučaju „Interleminda“ su upoznati i predsednik Srbije, premijer, ministri privrede (bilo ih je raznih), čelnici Grada Leskovca i mnogi drugi. Sem podrške Industrijskog sindikata Srbije(ISS) i Samostalnog sindikata metalaca Srbije (SSMS) svi ostali su okrenuli glavu ili su saučestvovali u pljački „Interleminda“.  



Prilikom posete jugu Srbije premijer Vučić nije našao za shodno da obiđe „Interlemind“, nije preduzeta nijedna konkretna aktivnost a svi su sve znali.

Rupica i kolege ne odustaju. Shodno tome upućen je Dopis (klik) premijeru Vučiću, ministru privrede, Republičkom javnom tužilaštvu, Višem javnom tužiocu u Leskovcu, SSMS i ISS sa podacima o dimenziji i načinu pljačkanja „Interleminda“.

Traži se pravda i zakonitost. Ono što znam kao predsednik ISS, da je malo Rupica u ovoj Srbiji i zato nam je ovako.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"