VESTI
     
 
Kao rezultat pregovora IS DAD DM i poslovodnog rukovodstva radnicima omogućen odmor i specijalistički zdravstveni pregledi u hotelu „Merkur“ Vrnjačka Banja.
Radnici DAD DM u Vrnjačkoj Banji




Zrenjanin, 17.01.2017.

Pregovori Industrijskog sindikataDAD DM sa poslovodnim rukovodstvom su pored nove više cene radnog sata, povećanja plata, rezultirali i dogovorom oko zajedničkog finansiranja odmora i specijalističkih zdravstvenih pregleda za sve koleginice i kolege starije od 50 godina.

Ovom novinom biće obuhvaćeno 197 radnika a prvi odlasci u Vrnjačku Banju su započeti u decembru mesecu. Odmor i medicinska dijagnostika se sprove u hotelu „Merkur“ gde je omogućeno korišćenje bazena i fitnes centra. Radnicima je omogućen i besplatni prevoz a predstavnici IS DAD Draxlmaier svakog vikenda ispraćaju koleginice i kolege, požele im srećan put i ugodan boravak. Ova akcija je odlično primljena od strane samih korisnika ali i mlađe koleginice i kolege uviđaju značaj ove akcije.  



Podsećamo, IS DAD DM je i u prethodnim ciklusima pregovaranja obezbeđivao posebne pogodnosti za pojedine grupe zaposlenih.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"