VESTI
     
 
Ujedinjeni sindikati Srbije (USS) održali VII sednicu Glavnog odbora. Podnet izveštaj o radu USS. Dogovorene aktivnosti za naredni period.
GLAVNI ODBOR USS




Beograd, 09.12.2016.

Završna VII sednica Glavnog odbora USS za 2016. godinu je održana u Beogradu. Nakon usvajanja izveštaa o radu, predsednica USS Ana Kojić je Glavnom odboru prezentovala rad USS u proteklom periodu a svoje izveštaje su podneli i predstavnici delatnosti USS, Republički odbor za izvršenje krivičnih sankcija, Odbor zdravstva i socijalne zaštite, Sindikat saobraćaja, telekomunikacija i javnih komunikalnih preduzeća i Industrijski sindikat Srbije.



Nakon razmatranja izveštaja, isti su jednoglasno usvojeni. Jedinstven zaključak je da USS idu dobrim putem, razvijaju se i jačaju uz mnogobrojne probleme. Registracija novih sindikata ide bez problema, odbori su sve samostalniji u radu.  



Glavni odbor je izvršio verifikaciju novih članova Glavnog odbora. Planovi rada sindikata i dbora delatnosti USS će biti razmatrani na sednici Glavnog odbora koja se planira za početak 2017. godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"