VESTI
     
 
Industrijski sindikat „Rudnik Kovin“ održao prvu Izbornu Skupštinu sindikata. izabrano rukovodstvo sindikata, program rada. Sindikat utvrdio reprezentativnost.
NOVO ČLANSTVO U INDUSTRIJSKOM SINDIKATU SRBIJE




Kovin, 01.12.2016.

Najnovija članica Industrijskog sindikata Srbije (ISS), IS „Rudnik Kovin“ je održala svoju prvu Izbornu Skupštinu u prostorijama „Rudnik Kovin“.

Skupštini prisustvovalo preko dvadeset članova sindikata kao i rukovodstvo ISS, predsednik Dragan Matić, potpredsednici Nebojša Savić i Mileta Gujaničić i Miroslav Miljković, potpredsednik Nezavisnog sindikata metalaca „Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o. Učesnicima Skupštine i novim članovima se obratio predsednik ISS Dragan Matić ukazavši da samo zajedničkim radom, solidarnošću i odgovornošću možemo očekivati poboljšanje pozicije radnika i sindikata.



„Vaše pristupanje ISS je znak da smo prepoznati kao snažan demokratski i moderan sindikat, koji je prepoznatljiv po čestitosti, profesionalnosti i znanju neophodnom za vreme u kojem živimo i radimo „ istakao je Matić u svom obraćanju.

Izveštaj o dosadašnjem radu sindikataje jednoglasno usvojen a dobar rad je nagrađen članstvom i dobijanjem reprezentativnosti IS „Rudnik Kovin“.



Sindikat je usvojio Program rada, konstituisani su organi sindikata a za predsednika je izabran Denis Vakić. Sindikat je posvećen poboljšanju pozicije radnika kroz Kolektivni ugovor i pregovaranje, bezbednost i zdravlje na radu, zapošljavanje, jačanje preduzeća i bolje poslovanje i tim zalaganjima može računati na punu podršku rukovodstva ISS i svih naših članica.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"