VESTI
     
 
Britanski sindikati i poslodavci podržavaju ostanak Velike Britanije u EU. Stanje Britanskog čelika doprinelo da se poslodavci i sindikati okrenu EU.
„DA“ VELIKOJ BRITANIJI ZA OSTANAK U EU




V. Britanija, 20.06.2016.

Velika Britanija ima važnu ulogu u EU i utiče na najznačajnija ekonomska i politička dešavanja u EU. Britanija bi imala ozbilje probleme ali i EU ako Britanija istupi iz članstva.

To će najžešće osetiti zaposleni Britanci, naročito oni koji rade u sektoru čelika ili su za taj sektor poslovno vezani. Beitanski poslodavci okupljeni oko CEEMET i britanski sindikati članice IndustriAll Evropa zajednički sprovode akciju po sloganom „DA“ ostanku V. BrItanije u EU.

Podizanje političkih i ekonomskih granica nisu rešenje za izazove sa kojima se Evropa susreće. Ukoliko V. Britanija istupi iz EU doći će do ozbiljnih problema u oblasti ulaganja i investiranja u V. Britaniji.



 „U prošlosti sindikati su često bili protiv pojedinih stavova i rešenja koja su dolazila od EU. Danas smo ujedinjeni u verovanju da je od najboljeg interesa za industriju i radnu snagu V. Britanije da ostane članica EU i zato ne samo sindikati već i poslodavci kažu „DA“ ostanku V. Britanije u EU“ poručuju industrijski radnici V. Britanije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"