VESTI
     
 
Centar za industrijske odnose kroz anketiranje radnika i sindikata postavlja pitanje „Gde su naše plate?“ Industrijski sindikat Srbije (ISS) domaćin Okruglog stola o platama i njihovom višedecenijskom urušavanju.
GDE SU NAŠE PLATE?




Beograd, 28.01.2016.


U Srbiji građani,  radnici i sindikati  mogu postaviti na stotine pitanja na koje nisu dobili odgovore  kako od prethodnih tako i od sadašnje Vlade Republike Srbije. Odgovor na pitanje,  gde su naše plate, je pitanje koje u žargonu „vredi više od milion dolara.“ 

 


 

Centar za industrijske odnose je to pitanje postavio na  Okruglom stolu članovima  Predsedništva ISS. kolege iz Rudnika bakra Bor, Prvog partizana Užice, Fabrik kablova jagodina, Fabrike kablova Zaječar, Fabrike bakarnih cevi Majdanpek, DAD Draxlmaier Zrenjanin kao i rukovodstvo ISS su pored popunjenog  upitnika dala i video zapis o situacijii u preduzećima iz kojih dolaze kada su zarade u pitanju. 

ISS će pitanje, gde su naše plate, postaviti u većini svojih povereništava u nadi da će odgovor ne samo stići već biti i naplativ.

 
 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"