VESTI
     
 
Nova, stara cena rada od 121 dinar, prava slika reformi i postignuća Vlade Republike Srbije. Nema privrednog rasta, investicija, razvoja sem u izjavama čelnika Vlade Republike Srbije.
BEZOBRAZNA CENA RADA




08.09.2015.
„Najnovija“, stara cena rada koju je razmatrao Socijalno-ekonomski savet, predstavlja najbolji pokazatelj svih uspešnih reformi kojima se Vlada Republike Srbije hvali ali 121 dinar satnice u Srbiji pokazuje da boljitka za radnike i građane Srbije nema.
Investicije (ono malo što je bilo) nemaju potreban nivo koji bi uticao na značajniji privredni rast, povećan BDP, izvoz.
Izjava predsednika UPS-a o stanju u privredi je šamar premijeru Vučiću i samo je falila kvalifikacija da se javnost obmanjuje (laže).
Sindikati članice Socijalno-ekonomskog saveta iskazuju svoju nemoć da utiču na bilo šta ali i takva nemoć ima svoju cenu, koju oni dobijaju za svoj „rad i rezultate“ iz javnih sredstava građana Srbije.
Da li su građani Srbije dali politički mandat za ovakve poteze Vlade Republike Srbije?
Šta će članovi sindikata i radnici uraditi prema rukovodstvima sindikata koja omogućavaju da se ovakve stvari događaju? Možda su radnici i građani krivi i odgovorni za ovo stanje?
Ima svega po malo i mnogo. Jedna stvar je sigurna, sa satnicom od 121 dinar se ne može živeti ali se može životinjariti.
Kako je moguće da ima para za penzionere koje je Vučić bezočno zakonski opljačkao a za realni sektor nema? Odakle te pare dolaze i ko to treba da vrati? Od sastanka sa Evropskim čelnicima i svetskom političkom manguparijom se ne može živeti. Ili možda može?

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"