VESTI
     
 
„Reforme po leđima radnika“ tema Prvomajskog sindikalnog foruma u organizaciji Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata(ASNS). Sindikalci, političari, poslodavci, ekonomisti i predstavnici NVO, učesnici Foruma.
PRVOMAJSKI SINDIKALNI FORUM
REFORME PO LEĐIMA RADNIKA




Beograd, 28.04.2015.

ASNS po drugi put organizuje Prvomajski sindikalni forum na temu: „Reforme po leđima radnika“. Forum je pored mnogobrojnih predstavnika sindikata, okupio predstavnike Ministarstva rada i socijalne politike, političare, poslodavce, ekonomiste i predstavnike NVO.



Prisutni su izneli svoja viđenja na temu Foruma ali je bilo i izlaganja koja ukazuju da smo kao društvo u dubokoj krizi a da aktuelni režim povlači socijalno neodgovorne i neproduktivne korake a radnici Srbije plaćaju cenu eksperimenta „In vivo“.

Forum je otvorio niz pitanja na koje sindikati trebaju da daju odgovor a predsednica ASNS Ranka Savić je pozvala na solidarnost sindikata i saradnju.


   


Ovom apelu se priključio i Dragan Matić, predsednik Industrijskog sindikata Srbije podsećajući prisutne na značajne rezultate koji su srpski sindikati ostvarili u okviru Srpskog sindikalnog fronta.

Zaključci Foruma će biti prosleđeni Vladi Republike Srbije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"