VESTI
     
 
Osnovni sud u Boru po drugi put presudio u korist Industrijskog sindikata (IS) RTB Bor. Rudolf Navijalić da plati 6.000 dinara, IS RTB Bor kao naknadu troškova.
SUD PRESUDIO U KORIST IS RTB BOR




Bor, 14.04.2015.

Osnovni sud u Boru je po drugi put presudio Rešenje (klik) kojim svi zahtevi Rudolfa Navijalića po pitanju predloga za protiv izvršenje se odbacuju a on se obavezuje da IS RTB Bor uplati 6.000 dinara na ime troškova spora.

Podsećamo da je Osnovni sud u Boru 08.12.2014. godine izdao prvo Rešenje (klik) sa istom sadržinom ali je Rudolf Navijalić uložio žalbu i dobio isti odgovor.

U obrazloženju Rešenja stoji da Rudolf Navijalić nema aktivnu legitimaciju za vođenje postupka jer je isti isključen iz Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i time su sve njegove funkcije u ISS prestale da postoje. Potvrđuje se da je Mladen Ursulović na osnovu izbora na Skupštini IS RTB Bor 26.06.2014. godine izabran za predsednika IS RTB Bor a što je potvrđeno Uverenjem izdatim od strane ISS.

U međuvremenu stižu tužbe i od drugih isključenih članova ISS, sudovi presuđuju u korist ISS a naši advokati zadovoljno trljaju ruke.

U slučaju Rudolfa Navijalića očekujemo presude, gde IS RTB Bor od Navijalića potražuje višemilionske sume.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"