VESTI
     
 
U Privrednoj komori Srbije (PKS) po peti put dodeljene Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2014. godini. Ministar za rad Aleksandar Vulin dodelio nagradu najboljima.
DODELJENE NACIONALNE NAGRADE ZA DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE ZA 2014.
„VRATITI DRUŠTVU BAREM TOLIKO KOLIKO SMO POZAJMILI OD PRIRODE“




Beograd, 01.04.2015.

U Privrednoj komori Srbije održana je po peti put ceremonija dodele Nacionalnih nagrada za društveno odgovorno poslovanje u Srbiji.

Ova nagrada se dodeljuje od 2007. godine na period od dve godine u pet kategorija: životna sredina, zaposleni, društvena zajednica, kapital i tržište. U ukupnom plasmanu, nagrada najboljima, se dodeljuje za doprinos društveno odgovornom poslovanju u kategoriji velikih i srednih preduzeća i kategoriji malih i mikro preduzetnika.



Prisutne je pre dodele nagrada pozdravio Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije a o razvoju Društveno odgovornog poslovanja u Srbiji govorio je mr Dušan Stokić, rukovodilac Centra za zaštitu životne sredine i član Tima PKS za društveno odgovorno poslovanje.



Do sada se javilo oko 300 projekata na konkurs za dodelu Nacionalnih nagrada za DOP od ustanovljenja nagrade 2007. godine a o projektima za ovu godinu je govorio Marko Savić, predsednik žirija i direktor centra za monitoring i evaluaciju.


   


Ovogodišnji dobitnik Nacionalne nagrade za DOP u kategoriji malih i mikro preduzetnika je „Kosmos“ d.o.o. iz Beograda koji se bavi grafičkim dizajnom i zapošljava osobe sa invaliditetom.



U grupi velikih i srednjih preduzeća nagradu je ponela Telekom Srbija a nagradu je predstavniku Telekoma uručio Ministar za rad, Aleksandar Vulin.



U pauzi između ceremonije dodele nagrada prisutne je zabavljao izvanredan duvački kvartet mladih umetnika „Nevski“. Svečanoj ceremoniji dodele Nacionalnih nagrada za DOP je kao i do sada prisustvovao predstavnik Industrijskog sindikata Srbije.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"