VESTI
     
 
U Prvom partizanu Užice (PPU) – nosiocu Oskara kvaliteta za 2014. godinu potpisan Kolektivni ugovor. Uznapredovana prava zaposlenih u skladu sa Zakonom o radu.
KOLEKTIVNI UGOVOR U PPU




Užice, 12.02.2015. Kolektivni pregovori u Prvom partizanu Užice koji su započeli u zakonom predviđenom roku su posle desetak dana pregovaranja okončani potpisivanjem Kolektivnog ugovoraod strane generalnog direktora PPU Dobrosava Andrića i predsednika Industrijskog sindikata PPU, Zorana Tomanovića, kao i predstavnika Samostalnog sindikata PPU.



„Hiljadu i petsto radnika PPU su dobili održiv i kvalitetan Kolektivni ugovor. Ovo je urađeno uz puno poštovanje Zakona o radu. Podsećam da je PPU u prethodnoj godini dobio Oskar kvaliteta, da smo bolji i od Air Srbije, da spadamo u najuspešnija srpska preduzeća i najuspepnije smo preduzeće u sektoru Odbrambene industrije Srbije, sa izvozom od 96% proizvodnje i ugovorenim poslovima za nekoliko narednih godina. Radnici koji ostvaruju ovakav rezultat zaslužuju i dobar Kolektivni ugovor“ poručuje predsednik Industrijskog sindikata PPU Zoran Tomanović.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"