VESTI
     
 
Održana zadnja sednica Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije (ISS) u 2014. godini. Usvojen Izveštaj o radu, promovisan Plan širenja mreže i materijal o Radničkim većima. Podrška ISS „deci leptirima“, bolesnim od Bulozne epidermolize.
ISS JAČI U 2015.




Beograd, 12.12.2014.

Završna VIII sednica Glavnog odbora ISS u 2014. održana je u Beogradu. Izveštaj o radu je podneo predsednik GO ISS Dragan Matić a nakon kraćeg razmatranja Izveštaj je jednoglasno prihvaćen.



Glavnom odboru je predstavljen u načelu Plan širenja i jačanja ISS u 2015. godini, a njegova realizacija će započeti u februaru 2015. godine.



Glavnom odboru je prezentovan i završni materijal Radnička veća - „Radnička veća kao osnov za bolje ostvarivanje ciljeva poslovne politike preduzeća i unapređenje prava radnika “. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici Solidar Suisse, Nikola Mikašinović i Vladimir Pavlović – Beogradska otvorena škola.



Tokom 2015. godine su planirane aktivnosti usmerene ka izradi predloga Zakona o Radničkim većima.


   


Članovi rukovodstva ISS su na sednici GO nosili majice koje promovišu pomoć “deci leptirima” u udruženju “Debra” a koje su dobijene na osnovu skromne donacije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"