VESTI
     
 
U Centru za industrijske odnose u Beogradu održan prvi modul seminara na temu „Efektivno korišćenje društvenih mreža“. Predstavnici Saveza smostalnih sindikata Srbije, Industrijskog sindikata Srbije, Ujedinjenih sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata policije učesnici seminara koji je omogućila Fridrih Ebert fondacija.
SINDIKAT PRED IZAZOVIMA SAVREMENOG TRENUTKA




Beograd, 15-16.10.2014.

U Beogradu u Centru za industrijske odnose je održan prvi modul dvodnevnog obrazovnog programa „Efektivno korišćenje društvenih mreža“. Učesnici seminara su bili predstavnici Saveza samostalnih sindikata Srbije, Industrijskog sindikata Srbije, Ujedinjenih sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata policije.


   


O Sindikalnim društvenim mrežama u Srbiji, stavovima sindikalnih aktivista o društvenim mrežama, izazovima i zamkama interpersonalne komunikacije, masovnim komunikacijama i socijalnim komunikacijama govorili su predavači na Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo, prof dr Darko Marinković, dr Jovan Ničić i dr Predrag Ristić.


   


Cilj seminara je upoznavanje sa mogućnostima društvenih mreža u sindikalnim aktivnostima na našim prostorima. Drugi modul seminara koji je podržan od strane Fridrih Ebert fondacije će biti održan u novembru ove godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"