VESTI
     
 
„Komentar Zakona o radu 2014.“ autora dr Vukojice Šćekića i Slobodana Lalovića, dostupan sindikatima i radnicima.
KOMENTAR ZAKONA O RADU 2014.




Beograd, 01.10.2014.

U mnoštvu knjiga, brošura, testova na temu Zakona o radu, izdvaja se knjiga „Komentar Zakona o radu“, autora dr Vukojice Šćekića i Slobodana Lalovića.



Ova dva autora, vrsni poznavaoci radnog prava su omogućili da radnici i sindikati Srbije dobiju knjigu koja im omogućava da jasnije sagledaju i dobiju odgovor na pitanja vezana za poslednje Izmene i dopune Zakona o radu.

U knjizi su stručno i detaljno iskomentarisani dopunjeni članovi kao i članovi zakona koji su „brisani“. Posebno su značajni komentari koji se tiču novih rešenja radnog vremena i njegove preraspodele, zarada, naknada i uvećanje zarada, disciplinska odgovornost i viška radnika.

Uz svaku knjigu ide i CD a autori su spremni da sindikatima koji u značajnom broju naruče knjigu, omoguće konsultacije i pripomoć u situacijama kada pregovori zapnu.

Industrijski sindikat Srbije za svoje sindikate koji sami ne mogu kupiti Komentar, obezbedio značajan broj primeraka a ostali su komentar Zakona o radu sami platili.

Ostaje da sadržinu ove korisne i potrebne knjige primenimo u praksi u periodu promene i prilagođavanja Kolektivnih ugovora u preduzeću , shodno Zakonu o radu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"