VESTI
     
 
DAD DM održao II DAD DM svetsko prvenstvo u fudbalu. Preko 1.000 učesnika iz šesnaest zemalja i tri kontinenta. Fudbaleri DAD DM-Zrenjanin osvojili četvrto mesto. Industrijski sindikat DAD DM suorganizator takmičenja.
SVETSKI KUP DAD DM




Nemačka, jul 2014.

Multi-nacionalna kompanija DAD DM je tradicionalno, svake druge godine organizovala Svetski fudbalski Kup za svoje zaposlene.

U sedištu DAD DM, gradu Vilderburgu- Nemačka, okupilo se preko hiljadu takmičara i navijača iz šesnaest zemalja sa tri kontinenta (Evropa, Azija Južna Amerika).



Takmičari, fudbaleri DAD M Zrenjanin, osvojili su četvrto mesto. Među navijačima bio je i direktor DAD DM Zrenjanin, Andreas Veber sa suprugom.



Takmičari i navijači iz Zrenjanina su imali mogućnost da obiđu pogone DAD DM u Vilderburgu, upoznaju kolege, sagledaju pogone i upoznaju se sa procesom rada.

IS DAD DM je suorganizator nastupa ekipe DAD DM Zrenjanin a predsednik IS DAD DM Ivan Subin je upoznao kolege iz svih fabrika koje su učestvovale na Fudbalskom Kupu DAD DM.


  


Takmičenje, smeštaj, zabava i boravak u Vilderburgu će ostati u sećanju učesnika. DAD DM je snosio sve troškove i potvrdio svoju opredeljenost socijalno odgovorne kompanije.


  


„Dogodine, idemo po medalju“ stiže obećanje od fudbalske ekipe DAD DM Zrenjanin.


 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"