VESTI
     
 
Druga „Traktorijada“ u Banatskom Novom selu okupila preko 2000 takmičara i posetilaca. IMT imao prezentaciju svojih traktora i proizvoda, zahvaljujući angažovanju Industrijskog sindikata Srbije i Petra Grbića. Takmičenje i nagrada za učesnike.
IMT NA „TRAKTORIJADI“




Banatsko Novo selo, 12.07.2014.

Druga „Traktorijada“ u Banatskom Novom selu u organizaciji Udruženja poljoprivrednika, „Novoseljanski paori“, ugostila je mnogobrojne izlagače i takmičare a zahvaljujući angažovanju stručno tehničkom timu IMT-a i predsedniku IS IMT Petru Grbiću, učesnici i gosti Traktorijade su mogli da prisustvuju prezentaciji i predavanju o mogućnostima široke palete IMT-ovih traktora i priključne mehanizacije.



IMT-ov „crveni traktor“ je brend koji zemljoradnici Banata, Srbije i zemalja okruženja prepoznaju kao svoj Crveni. Potrebe za IMT-ovim traktorima su velike, tradicija i iskustvo dobri, „samo“ ih treba proizvesti a na tom problemu intenzivno radi Industrijski sindikat Srbije. Ukoliko država bude imala sluha, na prodajnom placu IMT-a koji godinama zvrji prazan, naći će se traktori i drugi proizvodi IMT-a, koje će seljak moći direktno da kupi uz stimulativne mere prodaje i kreditiranje.



„Traktorijada“ je obilovala takmičarskim igrama, vožnji u „rikverc“, prevrtanje guma, „petlići“ su po prvi put vozili traktore a posetici su uživali u degustaciji tradicionalnih banatskih jela.


  


Tokom čitavog dana, mogla se razgledati izložba polovnih i novih traktora, za koje je bilo i kupaca. IMT će i dogodine organizovati svoj nastup na „Traktorijadi“ u Banatskom Novom selu i drugim mestima u kojima se „Traktorijade“ i druge prezentacije poljomehanizacije održavaju.


  

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"