VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije nastavlja borbu za opstanak i razvoj industrije Srbije. Prva bitka, bitka za IMT. Slušati struku a ne politiku.
BORBA ZA IMT




Beograd, 01.07.2014.

Industrijski sindikat Srbije (ISS) i Industrijski sindikat IMT –a sprovode aktivnosti s ciljem da poslovni sistem IMT opstane na korist radnika IMT-a, kooperanata i građana Srbije.

Mali crveni traktor sa prepoznatljivim znakom može i mora opstati, je stav koji Industrijski sindikat Srbije pominje, kao mantru predstavnicima Vlade i ministarstava od 2000. do današnjih dana.



Da bi se struci i nauci dala mogućnost da iskažu svoj stav o IMT-u, IS IMT organizuje sastanak stručnjaka iz oblasti traktorske industrije, poljomehanizacije a pozvani su i profesori sa Mašinskog fakukteta u Beogradu, Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i Zemunu, prof. dr Ratko Nikolić, prof. dr Petar Petrović i prof. dr Darko Marinković, dok će „boje“ Vlade Republike Srbije predstavljati predstavnici Ministarstva privrede, Poljoprivrede, Rada i socijalne politike.

Očekuje se i dolazak predstavnika Skupštine Republike Srbije iz Odbora za privredu i poljoprivredu. Više od 20 najvećih kooperanata IMT-a učestvovaće u radu ovog stručnog sastanka a domaćini i organizatori su i Industrijski sindikat IMT-a i rukovodstvo IMT-a.

Sastanak će se održati 03.07.2014. godine u 11 časova u Svečanoj sali IMT-a.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"