VESTI
     
 
Održana sednica Republičkog odbora pravosuđa -Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (ROP-UIKS) Ujedinjenih sindikata Srbije (USS).
PUNO POSLA ZA REPUBLIČKI ODBOR PRAVOSUĐA-UPRAVA ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA USS




Beograd, 19.03.2014. Analizirajući ponašanje i postupke ražalovanih i smenjenih članova tzv. Predsedništva USS, članovi ROP-UIKS su saglasni da će u budućnosti akteri ovih događaja biti „gosti“ ustanova koje narod zove zatvor.

Sastanku su pored članova ROP-UIKS, prisustvovali i predsednik USS Petar Grbić, predsednica Republičkog odbora zdravstva USS Lada Mitić Janković, sekretar USS Nebojša Savić i Ana Kojić, potpredsednica USS KCS. Odboru su date na uvid Odluke kojima se iz članstva ISS isključuju Azir Hadžifejzović i Negoslav Jovanović, odluka o imenovanje Petra Grbića za predsednika USS i Odluka o održavanju Sabora USS.

Usled mogućnosti zloupotrebe finansijskih sredstava USS, račun će biti blokiran do konačne sudske presude. Takođe, prisutnima su prezentovani računi, deo finansijske dokumentacije iz kojih se jasno vidi da je Azir Hadžifejzović godinama unazad vršio tešku zloupotrebu finansijskih sredstava USS i na osnovu te dokumentacije pokrenuta je krivična prijava kod nadležnog suda.

Slavoljub Anđelić je na sastanku kome je prisustvovao i Azir Hadžifejzović, baš njemu postavio pitanja vezana za nenamensko i nemoralno trošenje sredstava sindikalne članarine USS.

Hadžifejzović nije dao odgovor na pitanje -

Zašto je potrošio 46.000 dinara na održavanje svog auta?







Zašto je kupovao knjige za decu od sindikalnih para?




Da li su pivo i cigarete sindikalni trošak?



Zašto nečija deca mogu da se kupaju na bazenu a nečija ne?




Kakve to poslove za sindikat obavljaju da su računi za mobilni 6.000 i 11.000 dinara?




Gde je tome kraj? Gde je finansijska dokumentacija USS za 2012. I 2013. godinu?

Odluka ROP-UIKS je da se ide ka Saboru USS, da se protiv svih odgovornih lica pokrenu postupci, kao i da se imovina na ime USS sačuva od obezglavljenih i nemoralnih pojedinaca.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"